Crew van de Drijvende IJsbaan. (Foto: PR).

Drijvende IJsbaan zoekt vrijwilligers voor Winter Wonder Weken

Met 20.000 tot 25.000 bezoekers is de Drijvende IJsbaan één van de meestbezochte evenementen tijdens de Winter Wonder Weken. De organisatie van de tijdelijke kerstijsbaan zoekt enthousiaste vrijwilligers die bezoekers, waaronder jonge kinderen, een nog grotere glimlach op hun gezicht toveren.

De vrijwilligers horen het regelmatig: “Ik zou ook wel eens willen helpen op deze ijsbaan.” Daarom is er voor enthousiaste mensen nu de mogelijkheid om aan te sluiten. Ook dit jaar opent de Drijvende IJsbaan haar poorten. De kerstijsbaan ligt van 7 december tot en met 5 januari in het historisch centrum van de Sleutelstad. Op het programma staat Ketelcurlen, silent disco, Dweilorkestfestival, familie-ochtenden met Olaf en Elsa uit de Disneyfilm en een optreden van Kleintje Pils.

Stichting Sport in Beeld, organisator van de Drijvende IJsbaan, zorgt dat iedere nieuwe vrijwilliger een passende taak krijgt. Jong of oud (vanaf 14 jaar), ervaren of onervaren, dat maakt niet uit. Er is altijd iets te vinden. De werkzaamheden zijn maximaal vier uur achter elkaar en vrijwilligers kunnen zelf bepalen wanneer ze werken. Vanzelfsprekend is er tijdens de werkzaamheden voldoende te eten en te drinken en warme kleding die door Sport in Beeld wordt verstrekt.

Aanmelden of meer informatie opvragen kan via info@stichtingsportinbeeld.nl.

Cultuur Leiden Link in Bio Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×