(Foto's: Politie)

Nog geen spoor van daders woningoverval Wassenaar

De politie is nog steeds op zoek naar de daders van een overval op een woning aan de Backershagenlaan in Wassenaar. Op zaterdagavond 7 juli 2024 vond de overval plaats rond 23.00 uur. Het echtpaar is tijdens de overval mishandeld, vastgebonden en bedreigd.

De man is met geweld naar de grond gegooid, geschopt en een paar keer met een koevoet op zijn hoofd geslagen en is na de overval naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek de man ook een steekwond te hebben. Ook de vrouw had over haar hele lichaam wonden en schaafplekken. Het echtpaar heeft door dit incident een posttraumatische stressstoornis opgelopen.

De drie overvallers zijn weggegaan met een flinke buit, zoals een aantal sieraden. De politie heeft camerabeelden van de overval veiliggesteld. Daarop is te zien dat de overvallers bivakmutsen droegen. Van een dader is bekend dat hij donkere kleding en grijze sportschoenen aan had.

Volgens getuigen zijn de overvallers via de Rust en Vreugdlaan aan komen rijden en ook weer vertrokken. Mogelijk reden zij in een witte Mercedes Benz B-klasse. Deze auto is op de avond van de overval en ook dagen ervoor in de buurt van de woning gezien.

De recherche komt graag in contact met getuigen via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) kan via 088-9645044.

Beelden van de overvallers.

Buitgemaakte sieraden.

112 Sleutelstad Wassenaar


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×