(Foto: Regio15)

Politie vraagt hulp publiek bij jacht op daders woningoverval

De politie in Wassenaar doet een oproep aan iedereen die mogelijk informatie kan verschaffen die helpt om de daders in de kraag te vatten van de woningoverval die zaterdag rond 23.00 uur plaatsvond aan de Backershagenlaan in Wassenaar. De bewoners werden overvallen door meerdere daders. Eén bewoner raakte daarbij gewond.

Volgens de politie reed er rond het moment van de overval waarschijnlijk een verdachte auto in de omgeving rond. De politie hoopt dan ook dat er bewoners zijn met beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na de overval. Bijvoorbeeld van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcams in geparkeerde voertuigen.

In de nacht van zaterdag 6 juli op zondag 7 juli ontving de politie de melding van de woningoverval aan de Backershagenlaan in Wassenaar. Ter plaatste troffen agenten een gewonde man aan. Die is door ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk zijn meerdere verdachten de woning binnengegaan. Nadat zij onder andere sieraden hadden buitgemaakt, zijn zij gevlucht.

De politie onderzoekt het incident en vraagt iedereen die iets heeft gezien of gehoord dat het onderzoek verder kan helpen om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via het tipformulier op politie.nl kan beeldmateriaal worden geüpload.

 

112 Sleutelstad Wassenaar


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×