ZZ Leiden is blij met het partnerschap
Marcel Verburg van ZZ Leiden (links) en Gert Klamer van PEAK zijn blij met de verlenging van het partnerschap. (Foto: ZZ Leiden)

ZZ Leiden verlengt samenwerking met kledingsponsor

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en kledingsponsor PEAK hebben hun partnerschap met drie jaar verlengd. PEAK, onder leiding van directeur Gert Klamer, blijft ook de komende jaren verantwoordelijk voor de sportkleding van ZZ Leiden. Met dit nieuwe contract wordt een periode van tien jaar volgemaakt.

“PEAK verzorgt niet alleen de professionele uitstraling van de ploeg, maar speelt ook een rol bij de clinics van Fun4all op de scholen. De teamkleding van PEAK draagt bij aan het imago van de club, zowel op het veld als daarbuiten. Met de verlenging van deze samenwerking blijft ZZ Leiden verzekerd van een professionele en moderne look voor de komende seizoenen”, aldus perschef Martin Hoekstra.

Marcel Verburg, voorzitter van ZZ Leiden, spreekt met trots over de verlengde overeenkomst: “We zijn ontzettend verheugd om deze samenwerking voort te zetten. Mede dankzij de inzet van Gert ziet ons team er elk jaar weer fantastisch uit. PEAK begrijpt precies wat we als club nodig hebben. Ze leveren kleding van topkwaliteit, zijn bereid om maatschappelijk mee te denken en geloven ook in een hechte samenwerking.”

Ook Gert Klamer, directeur van PEAK, benadrukt het bijzondere karakter van deze samenwerking: “We gaan straks tien jaar als partner en sponsor mee met deze historische club. Met Marcel werk ik al geruime tijd met veel plezier samen, en ik ben trots dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan het succes van Zorg en Zekerheid Leiden. Deze verlenging bevestigt onze gedeelde waarden van kwaliteit en continuïteit.”

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×