(Foto: Politie)

Getuigenoproep: zes gebroken ribben door mishandeling Oude Singel

Een man is in de nacht van woensdag 2 oktober op donderdag 3 oktober tussen 01.00 uur en 02.00 uur zwaar mishandeld op de Oude Singel in Leiden. Het slachtoffer liep zes gebroken ribben op en een scheur in een bot van een vinger.

Het slachtoffer zat samen met een vriend aan de waterkant van de Oude Singel toen er een groep van ongeveer vier mannen naderde. Deze groep was uit op een confrontatie met een van de twee mannen. Een persoon uit de groep gaat een gevecht aan met de slachtoffers. Een van de twee mannen die rustig aan de waterkant zaten, duwt de ruziezoeker het water van gracht in. Vervolgens wordt de andere man, waartegen in eerste instantie het geweld was gericht, hard op de grond geschopt en geslagen.

De politie heeft geen signalement van de groep. Toch komt de politie graag in contact met mensen die deze nacht iets van de vechtpartij hebben gezien. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden van het incident. Mogelijk is de vechtpartij of een deel daarvan gefilmd met een smarttelefoon.

De recherche komt graag in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×