(Foto: Emile van Aelst)

Cheque voor Vrienden van het Singelpark aangeboden door organisatie 100 Bruggenloop

Vrijwilligers en medewerkers van Prokwadraat Groepswijzer maakten donderdag een gezellig uitstapje. Het was niet toevallig dat gestart werd bij koffiebar Grutsk bij de Meelfabriek. De koffiebar ligt op de route van het Singelpark en dat was precies het thema van het groepsuitje.

Jeroen Maters, in 2011 initiatiefnemer van het Singelpark, gaf een presentatie over het Singelpark. Daarbij keek hij terug op de begintijd en liet de verschillen met nu zien. Volgens Maters is het Singelpark nog niet af. Vervolgens toonde hij de plannen die er nog zijn voor onder andere de Jan van Houtkade, de tuin van Wereldmuseum Leiden en de Lammermarkt.

Na afloop van de presentatie had Frank van Leeuwen, directeur Prokwadraat Groepswijzer en samen met Jeroen Maters initiatiefnemer van de 100 Bruggenloop, een verrassing voor de Vrienden van het Singelpark.

1574
De 100 Bruggenloop voert voor een groot deel door het Singelpark. Dit jaar waren er 2.500 wandelaars en 1.050 hardlopers waardoor er onderaan de streep een bedrag over bleef, waarvan een gedeelte geschonken werd aan de Vrienden van het Singelpark. Het thema van de 100 Bruggenloop dit jaar was 3 oktober en 450 jaar vrijheid, zodoende kreeg voorzitter Jeroen van Loon een cheque aangeboden met het bedrag van 1.574,00 euro.

Na afloop van de presentatie en het uitreiken van de cheque, wandelde het gezelschap via het Singelpark naar Café de Plantage waar nog even gezellig nageborreld werd.

Leiden Maatschappij Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×