Locatie:

Achterweg (ter hoogte van huisnummer 29)
Valkenburg

Wanneer:

Zaterdag 18 juni van 10.00 tot 15.00 uur

Entree:

Gratis

De RijnlandRoute doet mee aan de Dag van de Bouw

Bij de bouwkeet van Boskalis aan de Achterweg (ter hoogte van huisnummer 29) in Valkenburg staan diverse informatiekramen met o.a. informatie over het project Tjalmaweg, de RijnlandRoute, Boskalis Nederland en archeologie. Vanaf deze informatiemarkt loop je de bouwkuip in waar de verdiepte ligging van de Tjalmaweg wordt gebouwd.

Je loopt onder de toekomstige ongelijkvloerse aansluiting Valkenburg-Oost door en bekijkt de pompkelder van de verdiepte ligging van dichtbij. Een speciale bus brengt je naar de nieuwe Torenvlietbrug. Op www.rijnlandroute.nl/dagvandebouw vind je de komende periode meer informatie over het programma.

Aanmelden
Voor een goede bereikbaarheid en een prettig bezoek aan de bouwplaats is aanmelden nodig. Ga hiervoor naar www.rijnlandroute.nl/dagvandebouw. Advies is om niet met de auto te komen. Het informatiecentrum RijnlandRoute is op zaterdag 18 juni gesloten. (Foto: RijnlandRoute).

Foto: de verdiepte ligging van de bouwkuip en de pompkelder die in de toekomst het hemelwater afvoert. (RijnlandRoute).

Gepubliceerd: 9 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×