Locatie:

Imperium
Oude Vest 33E
Leiden

www.heetspul.eventgoose.com

Wanneer:

24 juni t/m 26 juni

Entree:

18 euro

KOORTS - HEET SPUL

Overconsumptie is een wereldwijd probleem. Hier zijn de acteurs van de in Leiden gevestigde theatergroep KOORTS boos over. Zo boos dat ze de straat opgaan. Zij willen verandering zien voordat het te laat is. Samen vechten zij tegen de verleidingen die onweerstaanbaar lijken. Maar hoe bewust zijn zij van hun eigen consumptie? Lukt het wel ├ęcht om niet elke dag vlees te eten? Doen ze wel ├ęcht hun best om minder plastic te gebruiken?

Langzaam komt de realisatie dat ook zij onderdeel van het probleem zijn. Het harder roepen hoe het anders zou moeten neemt toe maar tegelijkertijd ook de schaamte. We weten dat het slecht is maar toch kiezen we de makkelijke weg. Waarom doen wij dat? HEET SPUL is de derde voorstelling van KOORTS onder leiding van artistiek leider Dylan Nieuwland. De spelers zijn Mitchell Folst, Isa Schaeffer en Lune van den Eerenbeemt.

Speeldata en tijden: 24 juni 20:30 uur, 25 juni 15:00 uur en 20:30 uur, 26 juni 15:00 uur en 20:30 uur. Entree 18 euro.

Reserveren via https://heetspul.eventgoose.com/

Voor meer informatie kijk op www.theaterkoortsleiden.nl of mail naar ita.dehes@plankvaardig.nl

Gepubliceerd: 7 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×