Locatie:

Hoeve Cronesteijn
Cronesteyn 1
Leiden

Wanneer:

Donderdag 30 juni van 10.15 tot 11.00 uur

Entree:

Gratis

Opening tweede editie van Walk of Waste

Kunst op misschien wel de laatste plek die je zou verwachten: afvalbakken. Dat is het principe van de Walk of Waste, die kunst brengt naar wat doorgaans juist als lelijk en puur functioneel gezien wordt.

In 2021 werden al tien afvalbakken in de Leidse Herenstraat en Doezastraat bewerkt tot kunstbakken. Dit project krijgt nu een vervolg langs het fiets- en wandelpad naast het Rijn- en Schiekanaal. Dit pad loopt grotendeels langs het park Cronesteyn, daarom is gekozen voor het overkoepelend thema ‘natuur.’

Walk of Waste 2 wordt geopend op donderdag 30 juni om 10:15 uur door Resi van der Ploeg bij Hoeve Cronesteijn.

Gepubliceerd: 23 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×