Locatie:

KOG
Steenschuur 25

Leiden

Wanneer:

Zaterdag 10 september van 13.00 tot 16.15 uur

Entree:

Gratis

Geneesmiddelen of gif: meng jij je in het debat?

Tijdens deze publieksdag van de Universiteit Leiden over waarheidsvinding oordeel je over het bewijs in een (fictieve) strafzaak, naar aanleiding van de dood van Hester en haar 4-jarige dochter Suzanna. Tot welke conclusie kom jij: heeft Mie hen vergiftigd of is er sprake van een noodlottig ongeval?

Deze publieksdag wordt georganiseerd door het Instituut voor Strafrecht en Criminologie van de Universiteit Leiden. De universiteit hoopt een breder publiek kennis te laten maken met het onderzoeksprogramma van de onderzoeksgroep waarheidsvinding. Leidenaren worden nadrukkelijk opgeroepen zich aan te melden. U kunt zich aanmelden met behulp van dit formulier.

Gepubliceerd: 15 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×