Locatie:

Leiderdorpse Heemtuin

Wanneer:

Zondag 25 september van 15.00 tot 16.00 uur

Entree:

Gratis

Rondleiding met dichters in de Heemtuin

Op zaterdag- en zondagmiddag vindt er om 15.00 uur een rondleiding langs de beelden plaats. De rondleiding op zondagmiddag wordt opgeluisterd door drie dichters uit de regio: Mieke van den Berg, Frans Terken en Leni Venne. Zij dragen gedichten voor die zij (en Joke Schrijvers) speciaal bij de beelden uit de Heemtuin hebben gemaakt.

Kinderen kunnen beide dagen een speurtocht doen langs de beelden in de Heemtuin. De Heemtuin is dit weekend extra lang open voor bezoekers: op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De rondleidingen beginnen bij de hoofdingang van de Heemtuin, vlak bij de parkeerplaats aan de Van Diepeningenlaan.

De activiteiten worden georganiseerd in het kader van de Kunstroute Leiden die dit weekend plaatsvindt. De Leiderdorpse beeldententoonstelling maakt hier deel van uit. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de Cultuurcoach Leiderdorp.

Gepubliceerd: 19 september 2022Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×