Locatie:

Apothekersdijk ter hoogte van nummer 5

Wanneer:

9 september t/m 10 september

Entree:

vanaf 36,50 euro

Schemerstad Leiden

Schemerstad beleven kan met een eigen boot of door tickets te kopen op een van de rondvaartboten. Instappen voor de rondvaartboten gebeurt op de Apothekersdijk. Gasten krijgen een welkomstdrankje en ook onderweg zijn er hapjes en drankjes. Inschepen vindt plaats om 19.15 uur, de afvaart is om 20.00 uur. Om 22.30 uur zijn de boten weer terug bij het opstappunt.

Het is ook mogelijk om mee te varen met een eigen boot. De kosten bedragen dan 95,00 euro per boot van maximaal zes personen. Ook deze deelnemers krijgen een drankje aangeboden. Extra passagiers kunnen voor 13,50 euro een los ticket kopen.

Op 9 en 10 september 2022 viert Schemerstad haar twaalfde editie. Net als de vorige elf edities zal het het publiek met boten langs vijf speciaal voor deze gelegenheid gemaakte  voorstellingen. Laat u meevoeren in de wereld van licht magie tegen de schitterende achtergrond van de Leidse binnenstad. Onderweg van de ene naar de ander locatie passeren de boten nog Schemerlampjes; kleine acts die u al varend kunt bekijken.

Gepubliceerd: 20 juli 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×