Locatie:

Veenderdijk 2a

Wanneer:

1 september t/m 2 september

Entree:

Gratis

Poldertocht 2024

Ieder jaar op de eerste zondag van september vindt een unieke wandeltocht plaats: de Kaag en Braassem Poldertocht. Een wandeltocht die maar één keer te lopen is, omdat deze iedere
editie een andere startlocatie kent en ook nog langs plekken komt die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. De deelnemer wordt iedere keer weer verrast met een nieuwe ervaring. De naam doet het al vermoeden; de routes lopen dwars door de polder heen. Dit jaar staat de ‘Veense editie’ op het programma: wandelen door de polders van Roelofarendsveen.

Vanuit Roelofarendsveen hebben de organiserende verenigingen, de ijsclubs uit de gemeente Kaag en Braassem en Rotaryclub Roelofarendsveen, een drietal routes uitgestippeld van ca. 6, 13 en 20 kilometer. Voor iedere wandelaar is er dus een geschikte afstand. Langs de route wordt de wandelaar getrakteerd op mooie vergezichten en gezellige stempelposten voor de benodigde versnaperingen en rustpauzes. De vermakelijke polderverrassingen zorgen ervoor dat de tocht een waar wandelfeestje wordt: onderweg wordt de wandelaar getrakteerd op de leukste activiteiten en acts.

De Poldertocht is nauw verbonden aan het goede doel, ieder jaar gaat een groot gedeelte van de opbrengst namelijk naar het Liliane Fonds. Daarnaast komen de horecaopbrengsten ten
goede aan de ijsclubs. Om een bijdrage te leveren aan het goede doel kunt u zich opgeven voor de Poldertocht, maar wilt u nog meer doen dan kunt u zich ook aanmelden als sponsor.
Deelname aan de Poldertocht kan middels voorinschrijving vanaf 1 juni via www.poldertocht.com. Wacht niet te lang met inschrijven: er is plek voor slechts 3.500 wandelaars.

Gepubliceerd: 28 mei 2024



Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×