Sleutelstad en Unity werken samen


Unity.NU Radio

Unity.NU is de radio zender voor de regio Leiden en Wassenaar. In de regio is Unity.NU te ontvangen op 105.7 FM. Ook via Ziggo digitaal kanaal 915, DAB+ en KPN kanaal 1112 kun je naar Unity.NU luisteren.

Unity.NU Nieuwsvoorziening

Unity.NU heeft als doel om de inwoners uit Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Oegstgeest en Wassenaar dagelijks te voorzien van het nieuws uit de regio. We doen dit middels berichtgeving op de radio, tv en online (website en app). Wij brengen het nieuws in tekst, audio en video. Ons doel is daarbij om de inwoners uit de Leidse regio en Wassenaar dagelijks te voorzien van het nieuws uit de regio. Daarbij hebben we een open blik op de regio.

Onze insteek is altijd dat wij het nieuws onafhankelijk brengen. Inwoners uit onze gemeenten kunnen ook onze redactie tippen en zo nieuwstips aandragen.

De redactie van Unity.NU bestaat uit redacteuren (betaald en onbetaald) die zich dagelijks bezig houden met het verslaan van het nieuws uit de regio Leiden en Wassenaar. De redactie bestaat uit medewerkers die artikelen schrijven, interviews afnemen voor onze radioprogramma’s en Camjo verslaggevers die ook nieuwsreportages maken voor TV en online.

Unity.NU Televisie

Unity.NU is de TV zender voor de Leidse regio. In Leiden en omgeving ook op kanaal 40 van Ziggo, kanaal 820 van T-Mobile en kanaal 1412 van KPN.

Unity.NU

Nieuwsvoorziening

Unity.NU heeft als doel om de inwoners uit Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Oegstgeest en Wassenaar dagelijks te voorzien van het nieuws uit de regio.

Luister LIVE

Bekijk de gidsUnity.NL

Je zingt ze mee

Naast de beste muziek van Nederlandse artiesten brengt Unity NL je ook iedere dag het actuele nieuws uit de regio Leiden.

Luister LIVE

Bekijk de gidsContact studio/redactie

Unity
Sisalbaan 13 (bij AREA071)
2352 AZ Leiderdorp

Redactie: 071 - 542 51 60
Studio: 071 - 82 00 323

redactie@unity.nuStudio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×