Mark den Hartog weer winnaar Ernst & Young Fotowedstrijd

0

Dinsdagmiddag werd de uitslag van de Ernst & Young Fotowedstrijd bekend gemaakt in het kantoor van Ernst & Young aan de Darwinweg in Leiden. Daarbij werd het eerste exemplaar van de Leidse Kalender door kantoorvoorzitter van Ernst & Young Jan Metz overhandigt aan de Leidse burgemeester Henri Lenferink. De fotowedstrijd werd voor de derde keer gewonnen door Mark den Hartog met een foto van het transferium bij zonsondergang.

Nummer twee werd André van Haasteren met een foto van een laboratorium opstelling van Kamerlingh Onnes en drie Koen de Langhe met een foto van een van de Zijlpoort. De winnaar Marc den Hartogh ontving naast een bokaal, de bloemen, een plek op de voorzijde van de Leidse Kalender 2004 een bedrag van ? 1250. Nummers twee en drie ontvingen respectievelijk ? 750 en ? 500.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.