8 reacties

 1. Lieve lieve dappere Ooievaar het is heel naar, heel heel naar, maar on on on overkomelijk.Nee ik overdrijf echt niet schroomelijk.Je moet voortaan voor je plek gaan betalen betalen betalen, dat is dan mischien wel balen balen balen…., maar zo is de Leidse sores anders leert Geertsema “die het enorm zou betreuren” moris moris moris.Gelukkig mag je nog subsidie aan gaan vragen die ze vervolgens stapsgewijs gaan verlagen verlagen verlagen verlagen. Daarna is natuurlijk geen vraag, ze plakken je op een bord als wapen van Den Haag.

  Groet Fred

  (moraal van dit verhaal Geertsema….erger dan de kwaal)

 2. petra Hoogeveen op

  Hoe is het mogelijk.

  Is de regionale commissie en de gemeente Leiden teruggekomen op het toewijzingsbeleid van woningen van bijv. de Horsten??

  Deze bijv 5 kamerwoningen worden nu toegewezen aan 1 persoon?

  Toch te weinig?

  Is daarom nu de ooievaar ingezet?

  Petra Hoogeveen

 3. Het is een verademing te zien dat het zo goed gaat met de Ooievaar. Een tijdje terug werden ze steeds zeldzamer. Vorig jaar zag ik een groep van wel 10 Ooievaars nabij Spookverlaat hoog in de lucht cirkelen. Nu op diverse locaties in de buurt te vinden. Bij geitenboerderij ‘het Geertje’, en in Warmond ook elk jaar te vinden. Ondanks de koude toch duidelijk voorjaarstekenen.

 4. Bram Pater op

  Aan Petra:

  Hier in de straat is een 1 kamerwoning toegewezen aan 5 personen!!!

 5. ooievaar staat afgebeeld onder de gondooms reclame/ zuiver toeval??/

  Wat de toewijzing van woningen betreft.Waarom wordt er voor de ooievaar een woonruimte ( kinderboerderij/toegestaan en voor toekomstige bewoners van Leiden niet/ en nog wel zonder de huur te hoeven betalen?? Ooievaartje lepelaartje takkendief??

  Het is een mooie foto, compliment voor de fotografe.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.