Automobiliste gewond bij aanrijding met vrachtwagen

0

Bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen op de Willem van der Madeweg is een automobiliste vanmorgen gewond geraakt. Rond 10.45 uur ging het fout toen de automobiliste de vrachtwagen nog even snel wilde inhalen, vlak voor de plek waar de weg van twee banen overgaat naar één baan.

De auto raakte de vrachtwagen en werd vervolgens enkele meters meegesleept.  De personenauto kwam uiteindelijk tot stilstand tegen de zijwand. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept en de gemeente werd ingeschakeld om de vernielde zijwand te inspecteren.

Door het ongeval werd de Willem van der Madeweg ter hoogte van de Fortunaweg afgesloten in de richting van de Rijksweg A4. Het verkeer ondervond hierdoor flinke hinder. De automobiliste is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.