16-Jarige Tess wint fiets in PvdA-(verkiezings)wedstrijd

PvdA-lijsttrekker Ron Hillebrand overhandigde maandagmiddag de “PvdA-fiets” aan de winnaar van de Trots-op-Leiden-quiz, Tess Korenhof. De 16-jarige Tess wist negen van de tien vragen van de fotowedstrijd op www.leiden.pvda.nl goed te beantwoorden. Als slagzin koos zij: “Ik zou nog trotser zijn op Leiden als er nog meer variëteit in leuke aparte winkeltjes zou zijn.”

Hillebrand: “Dat we als PvdA een fiets uitreiken is geen toeval: de fiets is schoon, gezond en neemt weinig ruimte in, bijvoorbeeld in een compacte stad als Leiden. Daarom willen we als PvdA het fietsgebruik verder stimuleren door overal waar mogelijk vrijliggende fietspaden te creëren, grote gratis bewaakte fietsenstallingen te bouwen bij het station en in het centrum en door de wachttijden voor fietsers bij het stoplicht verder te bekorten.”

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×