Lokaal nieuws op Sleutelstad.nl

Vanaf vandaag is Sleutelstad.nl uitgebreid met deze nieuwsrubriek. Dagelijks wordt nieuws uit Leiden op de site gepubliceerd. Doel is om van Sleutelstad.nl uiteindelijk een zeer complete Leidse website te maken, waar de bezoeker terecht kan voor nieuws, sport, cultuur en amusement. De eerste tijd zal het nieuwsaanbod nog beperkt zijn, dit wordt in de loop van de komende weken steeds verder uitgebreid.

Voor de redactie van de verschillende (deels nog op te zetten) rubrieken zijn we nog op zoek naar enthousiaste medewerkers (m/v). De werkzaamheden zullen vooralsnog plaatsvinden op basis van vrijwilligheid. Wel kan in bepaalde gevallen een onkostenvergoeding worden gegeven. Het werk kan voor een deel vanaf huis gedaan worden. Reacties graag naar: Sleutelstad.nl Postbus 2002 2301 CA LEIDEN Meer informatie: telefoon: 071-5233258 b.g.g. 06 21 22 38 40 e-mail: directie@sleutelstad.nl persberichten kunnen aan bovenstaand postadres worden gezonden of per e-mail aan redactie@sleutelstad.nl

Leiden Sleutelstad.nl


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×