Dader mishandeling snel aangehouden

Op de Groenesteeg ontstond woensdagavond 6 maart rond 20:00 uur ruzie tussen een 18-jarige fietser uit Zoeterwoude en een 22-jarige automobilist uit Leiden. Aanleiding was het achteruitrijden van de auto waarbij bijna de fietser zou zijn geraakt. De Leidenaar sloeg de fietser met de vuist in het gezicht. De bijrijder van de autobestuurder kwam tussenbeide en heeft erger voorkomen. De auto is hierna weggereden. De fietser is naar het politiebureau gegaan om aangifte te doen. Met behulp van het kenteken van de auto, heeft de politie de kentekenhouder gebeld, die zich direct kwam melden aan het bureau. Daar werd de man – het was inderdaad de dader van de mishandeling – door de politie aangehouden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×