Politie pakt dronken Deen

Om 00:30 uur heeft de politie donderdag 7 maart op de Rijksweg A4 ter hoogte van Hoogmade een 31-jarige man uit Kopenhagen aangehouden. De politie was door een ongeruste taxichauffeur geinformeerd dat een auto met aanhanger met lage snelheid in de richting van Amsterdam reed. Op de vluchtstrook troffen agenten de auto, waar ogenschijnlijk wel één en ander mee mis was. De stuurkolom was onbeschermd en een linkerzijruit miste. De bestuurder was niet in staat een ademtest te leveren en is daarom aangehouden en heeft een rijverbod gekregen. In de loop van de dag zal de 31-jarige bestuurder met behulp van een tolk worden verhoord. Als daartoe aanleiding is zal de politie contact zoeken met de politie in Denemarken om eventuele meldingen met betrekking tot het kenteken te controleren.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×