Politie zet tientallen wagens en motoren in bij klopjacht

Tientallen politiewagens hebben maandagmorgen op de A4 tussen Rijswijk en Leiden een wilde achtervolging gehouden op een voortvluchtige verdachte. Deze was in Rijswijk op een agent die hem had herkend als verdachte van een misdrijf ingereden. De man vluchtte met hoge snelheid richting de A4.

Aan de achtervolging deden zeker 25 politieauto`s en motoren mee. In de buurt van Leiden werd de auto tot stoppen gedwongen. Twee vrouwelijke inzittenden werden aangehouden. De man rende een weiland in maar werd even later ook opgepakt. Een politiewoordvoerder wilde niet zeggen waarvan de man precies wordt verdacht. Maar het gaat niet om een winkeldief, aldus de zegsman.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×