Getuigenoproep politie

Zaterdag om 15.00 uur heeft een 20-jarige man uit Leiden aangifte gedaan bij de politie van een straatroof/beroving. De man was de nacht daarvoor rond 01.00 uur uit de kroeg gekomen en was lopend naar zijn huis in de Merenwijk gegaan. Toen hij al bellend op het Stadspolderpad liep werd hij opeens van achteren vast gepakt door twee onbekende mannen. Onder bedreiging van een steekwapen heeft de 20-jarige man zijn portemonnee en mobiele telefoon afgegeven. De beide bedreigers zijn met hun buit richting de Schipholweg gelopen. Getuigen van deze ernstige beroving/straatroof worden verzocht zich te melden op telefoon 0900-8844

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×