Paaseitjesproeverij bij Wereldwinkel

Op zaterdag 23 maart is er in de Wereldwinkel aan de Burgsteeg een paaseitjesproeverij. Iedereen kan dan gratis proeven hoe heerlijk eerlijke chocolade kan zijn. De eitjes worden geserveerd met een kopje eerlijke thee. De proeverij duurt van 12 tot 16 uur.

De cacao voor de chocolade-eitjes is afkomstig van de coöperatie Kuapa Kokoo uit Ghana. In deze coöperatie werken zelfstandige boeren uit ruim 650 Ghanese dorpen samen voor de productie van cacao. Zo’n vijf procent van de omzet gaat naar de eerlijke handel. Van de meeropbrengst van dit deel van de verkoop worden waterputten, scholen en gezondheidsposten onderhouden. De chocolade-eitjes worden in vier smaken gemaakt: melk, fondant, praliné en gevlamd. De Wereldwinkel is gevestigd aan de Burgsteeg 12, en is geopend op maandag van 13:00 tot 18:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, op koopavond en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×