Postma bezoekt 100-jarige

Vrijdag 15 maart viert de heer Sierat zijn 100ste verjaardag in Zorgcentrum Lorentzhof in Leiden. De heer Sierat viert zijn verjaardag ’s morgens met de bewoners van de Lorentzhof in de grote zaal en ’s middags met zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Burgemeester Postma brengt de heer Sierat om 10.30 uur een felicitatiebezoek.

De heer Jan Frederik Gerardus Sierat werd op 16 maart 1902 in Leiden geboren. Hij was onderwijzer op diverse scholen in Utrecht, Valkenburg, Oegstgeest en Leiden. Ook op het gebied van de religie heeft hij tal van activiteiten ontplooid. Zoals hij zelf zegt; “Ik heb veel aan evangelisatiewerk mogen doen en ook voor het leraar zijn heb ik gekozen om kinderen te kunnen vertellen uit de Bijbel”. Hij is 65 jaar getrouwd geweest en kreeg vijf kinderen. Zijn gezondheid is goed.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×