Serie inbraken teistert Leiden

In een woning aan de Spaarnestraat is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. De bewoner merkte toen hij rond 02.30 uur thuiskwam dat de voordeur was opengebroken. Hij waarschuwde onmiddellijk de politie voor het geval dat de inbreker(s) nog binnen was/waren. De politie heeft het huis doorzocht, maar er was geen spoor meer van de dader(s). Uit de woning ontbreken onder andere geld en sieraden. In twee woningen aan de Duinhof is woensdag ingebroken De ene bewoner ontdekte eerst de inbraak bij zijn eigen woning en zag vervolgens dat ook bij een andere woning in hetzelfde flatgebouw de deur openstond. Hij waarschuwde de politie. Het is nog onbekend wat er is meegenomen. Ook in een studentenpand aan de Nieuwe Rijn is woensdag ingebroken. De bewoners hadden kort het pand verlaten. Toen ze rond 17.10 uur terugkwamen, merkten ze dat er was ingebroken. Verschillende kamers zijn doorzocht. Men is waarschijnlijk binnengekomen door te flipperen. Een mobiele telefoon is meegenomen. In een portiekwoning aan de Boshuizerkade is een poging tot inbraak gedaan. Men heeft geprobeerd de voordeur open te breken. Dit is niet gelukt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×