Duizenden bezoekers op Arubadag

De jaarlijkse Arubadag in de Groenoordhallen is weer een enorm succes geweest. Duizenden Arubanen kwamen op de muziek-, dans- en eethappening af. Een van de optredende artiesten was Dave Benton, de Arubaan die vorig jaar het Eurovisie Songfestival won voor Estland.

Naast de feestelijkheden was er ook aandacht voor serieuze zaken. Zo riep staatssecretaris De Vries van Koninkrijkssrelaties de Arubanen op om nauwer samen te werken met de EU. Het bedrijfsleven van het eiland kan onder meer meedoen aan economische programma`s. Ook op het gebied van onderwijs en zorg moet Aruba meer doen met de hulp van de Europese Unie. In een toespraak waarschuwde minster De Haseth, gevolmachtigd minister van de Antillen, voor de ontwikkelingen rond de komende verkiezingen in mei. Hij is bang dat de enorme steun die Fortuyn krijgt mensen tegen elkaar opzet.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×