Geld weg na babbeltruc

Vrijdagmiddag rond 17.00 uur is een ongeveer 18-jarige man door middel van een babbeltruc een ouderenflat op de Schouwenhove in Leiden binnengekomen en heeft daar enkele goederen weggenomen. De dader was via de voordeur naar binnen geglipt en heeft bij verschillende ouderenflats aangebeld. Hij stelde zichzelf voor als een scholier die kranten op kwam halen voor school. Een 75-jarige bewoonster heeft de jongen binnengelaten en in een onbewaakt moment heeft hij de portemonnee van de bewoonster weggenomen. Aangifte is opgenomen.De (technische) recherche stelt een onderzoek in.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×