Pizzaruzie om betaalnummer

Pizzeria Al Capone`s in Leiden laat klanten voortaan rechtstreeks naar de pizzeria aan de Herengracht bellen. De Leidse vestiging van de pizzaketen omzeilt daarmee het (dure) 0900-nummer dat het hoofdkantoor onlangs invoerde.

Op 1 maart lanceerde het hoofdkantoor van de pizzaketen buiten de franchisenemers om een 0900-nummer voor klanten die een pizza willen laten bezorgen. Het nummer kost 10 eurocent per minuut. De lokale vestigingen zijn het daar niet mee eens. “Wij vinden dit naar onze klanten zeer onbehoorlijk,” aldus Eilko Meijer van Al Capone`s Leiden in een brief die hij huis-aan-huis liet verspreiden. Juristen bereiden stappen voor tegen het hoofdkantoor.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×