Politie zoekt getuigen aanrijding

Een nog onbekende bestuurder van een grijze Mercedes (kenteken cijfercombinatie 34) is na een aanrijding op de Willem van der Madeweg op maandag 15 april doorgereden. Een 55-jarige automobiliste uit Zoeterwoude-Dorp stond omstreeks 13.15 uur stil voor de verkeerslichten op de Willem van der Madeweg en wilde linksaf de N11 oprijden. Toen zij daar stilstond, reed de grijze Mercedes tegen de achterzijde van haar auto aan waardoor er behoorlijke schade ontstond aan het voertuig van de Zoeterwoudedorpse. Beide bestuurders stapten uit, maar vanwege het drukke verkeer besloten zij de auto’s aan de kant te zetten. Hierop gaf de bestuurder van de Mercedes gas en reed rechtdoor de Rijksweg A4 op. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Leiderdorp, telefoonnummer 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×