Stedenband Leiden-Toruñ zoekt gastadressen

In het kader van de stedenband Leiden-Toruñ brengt een grote groep inwoners van het Poolse Toruñ van woensdagavond 1 mei tot zaterdagavond 4 mei a.s. een bezoek aan Leiden. Het gaat o.a. om leden van het koor Fuga Mundi, leden van een percussiegroep, een archeoloog, vertegenwoordigers van een ijshockeyclub en leden van de bluesband Tortilla Flat. In totaal ruim 30 personen. De stedenbandwerkgroep zoekt nog enkele adressen waar de gasten uit Toruñ kunnen logeren.

Voor de bezoekers is een programma samengesteld: optredens, boottocht, stadswandeling, receptie op Stadhuis, werkbezoeken. De tijd die de Poolse bezoekers op de gastadressen doorbrengen is dus beperkt, maar voldoende om goed kennis te kunnen maken met ieders gastheer/vrouw. Inwoners van Leiden worden opgeroepen gastvrijheid te verlenen aan de gasten uit Toruñ. Wie de stedenbandgroep wil helpen met de opvang van de Poolse gasten kan contact opnemen met Pieter van der Heiden (tel. (071) 521 59 11) of Carel van Ingen ( coördinator Internationale Betrekkingen, tel. (071) 516 70 29).

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×