Werfpop dit jaar op Garenmarkt

De gemeente Leiden heeft onderzoek laten doen naar de conditie van het deel van het Van der Werfpark waar jaarlijks evenementen zoals Werfpop gehouden worden. De uitkomsten van het onderzoek geven aanleiding zo snel mogelijk herstelwerkzaamheden in het Van der Werfpark te starten. Direct gevolg van de herstelwerkzaamheden in het park is dat Werfpop dit jaar plaatsvindt op de Garenmarkt in plaats van in het Van der Werfpark.

De eenmalige verplaatsing van Werfpop is in goed overleg met de organisatie van het popfestival, dat 14 juli a.s. gehouden wordt, tot stand gekomen. Andere evenementen, zoals de koraalzang tijdens de 3 oktoberviering, worden zoveel mogelijk ingepast in het park.

Advertentie

Leiden Werfpop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×