Voorlichtingsbijeenkomst Vrijwillige Politie

Op zaterdag 27 april houdt de Politie Hollands Midden een voorlichtingsbijeenkomst voor Vrijwillige Politie. Het vrijwilligersteam van het politiedistrict Rijn- en Veenstreek bestaat uit elf enthousiaste mensen en is op zoek naar gemotiveerde collega’s. Vrijwilligers van politie worden ingezet in een breed scala van politietaken. Hulp bieden, toezicht houden, meehelpen overtredingen en misdrijven te voorkomen of aan te pakken,assisteren bij verkeerscontroles en evenementen.

De bijeenkomst start om 10.00 uur en vindt plaats op het bureau van het politiedistrict Rijn- en Veenstreek, Oudshoornseweg 70, Alphen aan den Rijn. U bent hierbij uitgenodigd aanwezig te zijn bij de bijeenkomst of een volgende bijeenkomst, te weten op: Maandag 29 april, 20.00 uur, in Leiderdorp, Hoogmadeseweg 72 Donderdag 2 mei, 20.00 uur, in Roelofarendsveen, Noordhoek 9 Dinsdag 7 mei, 20.00 uur, in Nieuwkoop, Achterweg 7

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×