Leidse schakertjes naar toernooi in Toruñ

Vier jeugdige Leidse schakers doen binnenkort mee aan een jeugdschaaktoernooi in de Leidse zusterstad Toruñ in Polen. Harry van Vliet (10 jaar), Eva Gorter (10 jaar), Guido Bakker (12 jaar) en Talitha Munnik (11 jaar) zijn alle vier lid van de schaakclub ‘Op Eigen Wieken’ in de Merenwijk. Het gezelschap reist per auto naar Toruñ, waar van 1 tot 3 mei geschaakt wordt op een internationaal jeugdtoernooi.

In het totaal spelen de kinderen ieder 7 partijen, met per partij 1 uur denktijd per deelnemer. De Leidse deelnemertjes hebben allen een goed niveau: ze doen binnenkort alle vier mee aan het Nederlands Kampioenschap in Rijswijk. Harry en Eva zijn al eerder Nederlands Kampioen geweest.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×