Leidse statistieken verkiezing Tweede Kamer

“Leidse statistieken verkiezing Tweede Kamer, 15 mei 2002” is de titel van de publicatie die de afdeling Beleidsinformatie, Onderzoek en Advies (BOA) heeft gemaakt over de uitslagen van de Tweede-Kamerverkiezing in Leiden. De publicatie, die op internet zal verschijnen bevat een grote hoeveelheid actuele en interessante gegevens over de verkiezing voor de Tweede Kamer op 15 mei 2002.

De totale uitslag in Leiden wordt vergeleken met de landelijke cijfers; maar daarnaast staan er ook gegevens in over het opkomstpercentage van Leiden, het aantal stemmen dat bijvoorbeeld Balkenende haalde en in welke districten de LPF de grootste partij werd. Het complete onderzoek is na te lezen op www.leiden.nl/verkiezingen

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×