Aanstaande woensdag Nationale Straatspeeldag

Op woensdag 29 mei 2002 is het weer Nationale Straatspeeldag. In Noorderkwartier (Leiden Noord) willen de bewoners die dag aandacht besteden aan de onveilige situatie op de ventweg bij de Willem de Zwijgerlaan, en speciaal rond de Kooitunnel.

Wat is er te doen? – Verkeerscircuit, spelletjes in de Pieter Bothstraat en rond verpleeghuis Overrhyn – Kinderparkeerbonnen uitdelen op de ventweg Willem de Zwijgerlaan – Oversteekactie rond de Kooitunnel – Sport en spel op de grasbult achter de bibliotheek – Kinderpersbureau in het Internetstation – Bewoners van de Hoven schrijven samen met de kinderen alle knelpunten op over de gevaarlijke verkeerssituatie – Om 16.00 uur: Kindertheater ¡§Een speelplaats van je dromen¡¨ gespeeld door DizzKids in `t Spoortje – Drinken en wat lekkers in buurthuis ¡¦t Spoortje – Rond 16.15 uur: Knelpunten overhandigen aan de wethouder de heer Pechtold (onder voorbehoud) Waar zijn de activiteiten? – Start in de Pieter Bothstraat – Eind in buurthuis ¡¦t Spoortje, Bernhardkade 40 Hoe laat? – Het begint om 2 uur en is om half 5 afgelopen

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×