Brandweer knipt vrouw uit auto na botsing

Een 44-jarige automobiliste uit Roelofarendsveen en haar 37-jarige bijrijder uit Leiderdorp zijn zondag gewond geraakt bij een ongeval op de Kanaalweg. De bestuurster raakte de macht over het stuur kwijt. Zij was afgeleid doordat haar bijrijder de radio bediende. De auto raakte in een slip en kwam tot stilstand tegen een bermafzetting en een lantaarnpaal. De brandweer moest het dak van de auto verwijderen om de vrouw uit de auto te halen.

De bijrijder was lichtgewond aan de hand. De vrouw is met onbekend letsel naar het Rijnland Ziekenhuis overgebracht. In het ziekenhuis is een bloedproef ter controle op alcohol afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×