Beschikt Eurodusnie over trainingskamp in Californie?

“Eurodusnie, de bekende beweging in Leiden die zich o.a. tegen het globalisme keert, wordt gesubsidieerd door een vrouw uit Amerika die ook heeft bijgedragen aan de campagnes van Kennedy en Bill Clinton. Voor acties zou Eurodusnie beschikken over een trainingskamp in Californie. Helaas heeft de BVD geen interesse in deze informatie, in ieder geval niet in die zin dat ze verder van zijn diensten gebruik maken”. Dat kreeg PvdA-gemeenteraadslid Dick Wijfje onlangs te horen toen hij gebeld werd door een verder niet met naam genoemde `meneer die blijkbaar al 25 jaar onderzoek doet naar secten`. Wijfje schrijft dat in het E-nieuws van zijn partij, een e-mail met PvdA-nieuwtjes.

“Deze meneer heeft mij beloofd informatie op te sturen. Ik heb nog niets ontvangen. Mocht het allemaal waar blijken te zijn, dan zult u ongetwijfeld via e-nieuws dan wel andere media hiervan op de hoogte gebracht worden. Bij deze.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×