Loco-burgemeester Hillebrand bij oudste Leidse

Vandaag viert mevrouw Laman-Sjardijn haar 107de verjaardag. Ze is daarmee de oudste inwoonster van Leiden. Loco-burgemeester Hillebrand heeft haar vanmorgen een felicitatiebezoek gebracht in woonzorgcentrum Haagwijk aan de Beethovenlaan.

Mevrouw Cornelia Maria Christina Laman-Sjardijn is op 6 juni 1895 geboren in Leiderdorp. Na haar huwelijk in 1924 heeft mevrouw Laman-Sjardijn met haar echtgenoot tot 1974 in Leiden gewoond. In 1974 verhuisde het echtpaar Laman voor tien jaar naar de Alblasserwaard. Mevrouw Laman-Sjardijn heeft drie kinderen, vijf kleinkinderen en meerdere achterkleinkinderen. In 1987 is mevrouw Laman-Sjardijn op 92-jarige leeftijd in woonzorgcentrum Haagwijk gaan wonen, waar ze het nog steeds naar haar zin heeft. Ze heeft een geweldige kennis van de Europese vorstenhuizen. De oudste inwoonster van Leiden is een tevreden mens.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×