Twee gewonden bij steekpartij

In de nacht van zaterdag op zondag heeft op de Lammermarkt een steekpartij plaatsgevonden. De politie werd gewaarschuwd nadat bij een uitgaansgelegenheid een 48-jarige Leidenaar aan was komen lopen met een steekvoorwerp en een steekwond aan zijn vinger. Na een kort bezoek aan het LUMC is de man naar het politiebureau overgebracht.

Op het Schuttersveld werd een tweede persoon, een 20-jarige Leidenaar, aangetroffen met onder andere een vleeswond op de arm. Deze man is in het Rijnland Ziekenhuis behandeld en vervolgens eveneens naar het politiebureau vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht van de steekpartij.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×