Uitdaging Leiden zaterdag van start

Zaterdag 15 Juni 2002 om 13.00 uur gaat het project de “Uitdaging” van start! Diverse groepen jongeren gaan op verschillende plaatsen een uitdaging aan. Zo worden er in Leiden fietsen uit de Oude Vest gevist, wordt er gewandeld met bejaarden, krijgt het tennispark in de Stevenshof een opknapbeurt en krijgt de kinderboerderij daar een verfje.

Wanneer de uitdaging is volbracht, gaan de jongeren niet met lege handen naar huis. Zo krijgen ze een geldbedrag mee naar huis waarmee ze als groep nog wat leuks kunnen gaan doen. Eén derde deel van dat bedrag moeten zij besteden aan een van te voren opgegeven goed doel. Aan het eind van deze dag worden alle jongeren naar Jeugddorp in Leiden gebracht, waar ze een barbecue krijgen en kunnen genieten van live muziek.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×