Bejaarde Leidenaar beroofd

Woensdagmorgen om 10.00 uur heeft de 85-jarige eigenaar van een woning aan de Zijlsingel in Leiden aangifte gedaan van diefstal uit zijn woning. De man werd dinsdagmiddag rond 12.00 uur voor zijn woning door twee mannen aangesproken over de coniferenhaag, de geraniums en de gordijnen. De mannen drongen zich opdringerig naar binnen en hielden de bejaarde man aan de praat. In de tussentijd heeft een derde persoon waarschijnlijk de slaapkamers op de eerste etage doorzocht. Uit de woning wordt geld vermist. De eigenaar van de woning heeft aangifte gedaan. De politie stelt een onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×