Dronken Leidse ramt auto`s

De politie heeft woensdagmiddag een 49-jarige Leidse aangehouden, nadat ze tegen drie geparkeerde auto’s was aangereden. Getuigen hadden rond 14.20 uur gezien dat een auto op de Vijf Meilaan tegen geparkeerde auto’s was aangereden en vervolgens doorreed. Een van de getuigen meende dezelfde automobiliste rond 15.00 uur bij het benzinestation aan de Vijf Meilaan te zien en waarschuwde twee politieagenten die toevallig in de buurt waren.

Deze constateerden dat de auto beschadigd was en hebben de Leidse een blaastest afgenomen. Deze gaf aan dat ze gedronken had. Hierna is ze naar het politiebureau gebracht waar de ademanalyse uitkwam op 685 ug/l. Haar rijbewijs is ingevorderd en zij krijgt een proces-verbaal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×