Moeder dode baby in Leiden aangehouden

De politie heeft vanmorgen in Leiden de moeder van een baby die zondag dood was aangetroffen in een auto in Hilversum, aangehouden. Volgens de politie Gooi- en Vechtstreek gaat het om een 25-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Zondagavond trof de politie de pasgeboren baby aan. De auto stond al enkele weken geparkeerd op het Lavendelplein in Hilversum. Het lijkje zat verpakt in een plastic tas in een rugzak en moet geruime tijd in de auto hebben gelegen. Het is nog onbekend of de baby een natuurlijke dood is gestorven of door geweld om het leven is gekomen. Bewoners hadden de politie getipt over de geparkeerde auto.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×