Dag van de Palestijnse vlag

Het platform `Stop de oorlog tegen de Palestijnen` heeft 30 juni uitgeroepen tot `Dag van de Palestijnse vlag`. Een van de deelnemende organisaties is de Leidse Werkgroep voor Palestijnse Belangen. Het platform roept de Nederlandse overheid op om `alles te doen wat in haar vermogen ligt om ervoor te zorgen dat Israel zich onmiddellijk terugtrekt uit de bezette gebieden zodat daar een levensvatbare staat Palestina gevestigd kan worden met Oost-Jeruzalem als hoofdstad`.

In heel Nederland vinden daartoe de komende tijd flyer-acties plaats, met name voor supermarkten van Albert Heijn in steden als Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Den Haag en Groningen. Uit protest tegen de bezetting en uit solidariteit met het Palestijnse volk zal een Palestijnse vlag de acties markeren. Op donderdag 27 juni wordt van 13.00 tot 14.00 uur actie gevoerd in Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×