D66 blijft hopen op burgemeestersreferendum

Leiden is op zoek naar een nieuwe burgemeester en D66 in Leiden vindt dat de inwoners van Leiden daarbij zo veel mogelijk moeten worden betrokken. De partij is voorstander van een referendum, waarbij de burgers van Leiden zelf een burgemeester kunnen kiezen.

Op 10 juli praat de Leidse gemeenteraad over dit voorstel. Hoewel een meerderheid van de gemeenteraad tegen is, blijft D66 hopen op een wonder. Daarom is men een handtekeningenactie gestart met als thema: “Ik wil de mogelijkheid om mijn burgemeester te kiezen.” Leidenaren die een handtekening willen zetten, kunnen dit o.a. doen op zaterdag 29 juni en zaterdag 6 juli van 12.00 tot 15.00 uur bij de kraam van D66 op de zaterdagmarkt (bij de Waag).

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×