Poging tot straatroof

Zaterdagmorgen om 10.30 heeft de politie een aangifte opgenomen van een 37-jarige vrouw uit Leiden die in de nacht van vrijdag op zaterdag slachtoffer was van een poging tot beroving. De vrouw liep met een vriend op het Rapenburg toen ze achter zich een bromfiets aan hoorde komen en vaart minderen. Vervolgens werden ze door de bromfietser afgesneden en onder bedreiging van een mes gedwongen om haar tas af te geven. De vrouw die niet onder de indruk was van de bedreiging is samen met haar vriend weggerend naar het Noordeinde. De bromfietser is op zijn zilverkleurige bromfiets richting de Groenhazengracht weggereden. De politie stelt een onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×