Woningbrand blijkt vergeten pan

In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie rond 2.00 uur de melding dat er op de Drifstraat in Leiden een woning in de brand stond. Ter plaatse werd de politie aangesproken door omstanders; er zou bij de woning een gaslucht hangen. Uit voorzorg heeft de politie met luidsprekers de directe buren gewaarschuwd om hun woning te verlaten. De brandweer heeft gelijk gasmetingen verricht, waarbij werd geconstateerd dat er geen sprake was van gas. Hierna heeft de brandweer de woning open gebroken. Ze troffen in de keuken een pannetje met vuur aan dat gelijk geblust kon worden. De bewoner die op dat moment niet thuis was is later in kennis gesteld.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×