PvdA vraagt achterban naar burgemeesters-referendum

Nadat D66 Leiden zich al roerde met een handtekeningenactie voor een gekozen burgemeester, mengt nu ook de PvdA zich in de strijd. Tot op heden stelde de fractie zich op het standpunt dat zij niet voor een burgemeestersreferendum was, omdat de vrees bestond dat dit goede sollicitanten zou afschrikken.

“De fractie roept leden én kiezers van de PvdA op om te laten weten of zij al dan niet vóór een burgemeesters-referendum zijn,” aldus de partij in een persbericht dat maandag ruim na middernacht nog `het Leidse` in werd gestuurd. De fractie van de PvdA-Leiden heeft maandagavond in haar fractievergadering besloten de achterban te vragen naar hun mening over een eventueel burgemeestersreferendum. Leden en kiezers van de PvdA kunnen tot zaterdag 6 juli een brief (Fractie PvdA, Postbus 9100, 2300 PC Leiden) of e-mail (burgemeestersreferendum@marijevdberg.myweb.nl) sturen met daarin hun voorkeur: voor of tegen een burgemeesters-referendum, onder vermelding van hun naam en adres.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×