Beperkte snelheidsbeperking Witte Singel

De maximumsnelheid op de Witte Singel gaat niet terug naar dertig kilometer per uur, maar blijft gewoon vijftig kilometer per uur. Alleen in de grote bocht tegenover de Sterrenwacht gaat de maximumsnelheid wel terug naar dertig kilometer per uur. Om de snelheid op de rest van de singel te verlagen, gaat de gemeente onder andere verkeersdrempels aanleggen.

Inmiddels is de Witte Singel vanaf het Noordeindeplein tot voorbij de Groenhovenstraat klaar. De komende weken wordt nog gewerkt aan de inritten ter hoogte van de Witte Rozenstraat en de Gerrit Doustraat en aan een verhoogd liggend fietspad in de bocht bij de Hugo de Grootstraat. Ook wordt het gehele wegdek tussen de Groenhovenstraat en de bocht geasfalteerd. Het totale werk aan de Witte Singel is naar verwachting op 15 juli afgerond, één week voordat de bouwvakantie begint. De Witte Singel is tot die datum afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×